Bun venit în lumea Vertex

Vertex Dental doreşte să vă ofere cât mai mult suport posibil.
Datorită dezvoltării rapide, dorim să vă împărtăşim continuu descoperirile , dar şi ştiinţa noastră. În acest sens vă prezentăm toata gama de produse Vertex, gamă diversificată pentru tehnicienii dentari, pentru realizarea protezelor mobile, mobilizabile şi aparate ortodontice.
Realizarea unei proteze este un proces complex alcătuit din mai multe faze, care trebuie îmbinate cu o mare precizie. Toate produsele noastre au fost concepute conform cerinţelor tehnicienilor dentari.
Vertex Dental vă ajută continuu în creşterea standardelor profesionale, iar scopul este de a economisi timp şi de a realiza lucrări de cea mai bună calitate.
În acesta pagina web puteţi găsi gama complectă de produse, incluzând noutăţile noastre cum ar fi: aparatul Multicure si dinţii Quint. Fiecare produs sau tehnică nouă este axat pe practica zilnică, îmbunătăţind şi adaptând formele de prezentare ale produselor.
Datorită implementării Academiei Vertex Dental, fiecare produs nou a fost rezultatul combinării între experienţa practică şi cercetările de piaţă.
În speranţa unei co-operări fructuoase,

Rik Jacobs
Director de marketing şi vânzări